Cera ondersteunt Studio Kohané 24 augustus 2015
Bastian Piepers

Dat onze jeugdgroep overloopt van talent, dat wisten we al langer. Hun kas is jammer genoeg iets minder gevuld. Cera kan de werking van onze jeugdgroep wel appreciëren en ondersteunde dan ook financieel een aantal broodnodige aankopen, zoals T-shirts, vlaggen, grime, ... Dit werd door Cera tijdens de laatste productie 'Het geheim van Paranostra' overhandigd. Het gebaar werd duidelijk door de groep gewaardeerd. Dank je wel Cera!

Overdracht door CeraFoto's Onderstad online 19 april 2015
Bastian Piepers
Eindelijk! Het moet gezegd, het heeft een hele tijd geduurd, maar nu is het zover. De foto's van onze voorlopig laatste productie Onderstad staan online. Je kan ze in het fotoboek of via het repertorium vinden.


Het proces van Raf Verbeeck 19 april 2015
Bastian Piepers
Wat een zoektochtje in het archief allemaal kan opleveren! We vonden een uitgebreide brochure over 'Het proces van Raf Verbeeck met daarin onder andere de inhoud van het stuk en de rolverdeling terug. Bezoek gerust ons repertorium.


Studio Kohané meets & friets De Stortkinderen VZW 10 juni 2014
Bastian Piepers

Studio Kohané bracht met Assepoester alweer een schitterende productie op de planken. Het hele verhaal werd in het kader van een stort gebracht. Dat was niet toevallig gekozen. Een deel van de opbrengst, 150 euro, werd na afloop van de voorstellingen aan De Stortkinderen VZW overhandigd. Hiermee ondersteunt Studio Kohané de werking van De Stortkinderen VZW die de kinderen op het stort van Phnom Phen trachten een beter leven te bieden. Meer informatie over deze Lendeleedse vereniging vind je op www.stortkinderen.be. De cheque werd tijdens een meet & friet tussen beide verenigingen, ons aangeboden door Cera, aan De Stortkinderen VZW overhandigd.

Foto meet & friet

Copyright foto Geert Van GheluweOP&doek: De vinger en de mond 30 januari 2014
Bastian Piepers
Volgend bericht van Kurt Velghe verscheen deze maand in OP&doek, het magazine voor amateurtheater: “Toneelgroep Kohané deed een aanslag op ons netvlies met één van de mooiste beelden die we de laatste jaren te zien kregen in het theater. Zij brachten ‘De vinger en de mond’ van Dimitri Leue, een stuk dat het beste van Genesis en de Faustlegende combineert. Bij het binnenkomen in de zaal valt onze mond open bij het aanschouwen van dit betoverend mooi beginbeeld. Zes spierwitte engelen staan op hun sokkel in de hemel. Coté cour staat een DJ die op regelmatige tijdstippen muziek draait waarop de engelen dansen voor God. Eén van de leukste stukken die we dit seizoen al te zien kregen. Boordevol humor, een prachtige enscenering en een aantal schitterende regievondsten. Toneelgroep Kohané bewijst dat je met weinig middelen een heel mooie productie kan brengen.”


Foto's De vinger en de mond 22 december 2013
Bastian Piepers
Wil je nog eens de sfeer van onze laatste voorstelling opsnuiven? Bekijk dan snel de foto's van 'De vinger en de mond' in ons fotoboek.


De vinger en de mond 18 november 2013
Bastian Piepers
Dank aan iedereen die erbij was. Hopelijk hebben jullie even veel van Adam, Eva en de engelen genoten als wij. Binnenkort kunnen jullie nog eens nagenieten bij enkele foto's in ons fotoboek. Hou de website in het oog. Wil je nog iets over onze laatste productie kwijt? Laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek. Hopelijk zien we jullie terug in maart bij de voorstellingen van Studio Kohané.


Ongelikt 6 maart 2013
Bastian Piepers
Ongelikt zit er weeral op. Het wordt weer een jaartje wachten om de straffe gasten van Studio aan het werk te zien. Aan ons trouw publiek, we hopen dat jullie ervan genoten hebben. Wij alvast wel!


Foto's Ontkoppeld 27 november 2012
Bastian Piepers
Ook genoten van Ontkoppeld? Of het stuk deze keer gemist? Geen probleem. Je kan in het fotoboek even de sfeer opsnuiven en in het repertorium nalezen wat je gemist hebt.


Foto's Rabbit Hole 07 januari 2012
Bastian Piepers
Het heeft even geduurd, maar het is zover. De foto's van Rabbit Hole zijn in het fotoboek te bekijken.


Gouden Meeuw 2011 11 mei 2011
Bastian Piepers
Met onze laatste productie "... en dan is er Champagne" deed Kohané mee aan het theaterfestival "Gouden Meeuw". Dit bleef niet onopgemerkt want Kohané kreeg een eervolle vermelding voor de vertolking van Bastian Piepers en viel bovendien in de prijzen met een Gouden Meeuw voor de acteerprestaties van Hilde Demeyere. Van harte gefeliciteerd aan de hele ploeg met dit mooie resultaat.


Foto's "... en dan is er Champagne" 11 mei 2011
Bastian Piepers
De foto's van "... en dan is er Champagne" zijn te bekijken in het fotoboek.


 
Kohané VZW, Winkelsestraat 208, 8860 Lendelede